KJØP 3 BETAL FOR 2 på alle våre CBD-produkter! Opp til 30% rabatt, bruk vår rabattkode CIBDOL3

  • Vegansk vitamin D3
  • Vegansk vitamin D3
  • Vegansk vitamin D3
  • Vegansk vitamin D3
  • Vegansk vitamin D3
  • Vegansk vitamin D3

Vegansk vitamin D3

€ 17,95
Direkte tilgjengelig
Amount:
 

Støtt immunforsvaret ditt og mye mer med Vegan Vitamin D3 fra Cibdol. Våre lett-å-svelge-tabletter inneholder vegansk-vennlig vitamin D, og skiller dem fra tradisjonelle kosttilskudd. Med 120 kapsler i hver flaske har det aldri vært enklere å nå ditt daglige vitamin D-inntak og gi ditt velvære det løft det fortjener.

Beskrivelse
Informasjonsark
Beskrivelse

Legg til litt solskinn til dagen din

Å få i seg nok vitamin D hele året er avgjørende for å føle deg best mulig. Ikke bare støtter våre veganske vitamin D3-tilskudd dusinvis av essensielle kroppsfunksjoner, men de er også unikt veganervennlige. Vanligvis kommer vitamin D fra dyrebaserte kilder, men kapslene våre utnytter markedsledende teknologi slik at alle kan oppleve den velværeforsterkende kraften til vitamin D.

Veganvennlig vitamin D

Vitamin D spiller en avgjørende rolle i immunsystemet vårt, samtidig som det opprettholder bein- og muskelfunksjonen. Men inntil nå har det vært utrolig utfordrende å skaffe vegansk-vennlig vitamin D av høy kvalitet. Vi vet hvor viktig det er at alle føler seg støttet i sine velværemål, og det er derfor vårt veganske vitamin D3 er unikt sammenlignet med tradisjonelle kosttilskudd.

Velvære for hele kroppen, hele året

Normalt får kroppen vår alt vitamin D den trenger fra naturlig sollys. Selvfølgelig, i vintermånedene, og for folk som ikke kan gå ute ofte, begynner vitamin D-nivået å synke, noe som bidrar til ulike helseproblemer. Under disse omstendighetene er tilskudd avgjørende.

Uansett situasjon gir våre lett-å-svelge-kapsler viktig støtte. Enten du er gammel eller ung, er det få vitaminer som spiller en så viktig rolle i generell velvære. Nå kan du velge vegansk-vennlig vitamin D uten å ofre kvaliteten, takket være Vegan Vitamin D3 fra Cibdol.

Hvordan bruker du Cibdol Vegan Vitamin D3

For best resultat, ta én kapsel daglig, helst med eller kort tid etter et måltid.

Informasjonsark
Mengde 120 tablets, 120 daily doses
Oppbevaring Kjølig, mørkt og tørt
Produktvelger