KJØP 3 BETAL FOR 2 på alle våre CBD-produkter! Opp til 30% rabatt, bruk vår rabattkode CIBDOL3

  • Q10
  • Q10
  • Q10
  • Q10
  • Q10
  • Q10

Q10 100mg

Med Ubiquinol (Kaneka®), vitamin B1 og B2

€ 34,95
Direkte tilgjengelig

Funksjoner og fordeler:

Co-enzym Q10 with the superior Ubiquinol from Kaneka
Q10 100mg activates our natural energy (Vitamin B1)
Q10 100mg active contributes to the reduction of tiredness and fatigue (Vitamin B2)
Q10 100mg active contributes to protection of cells from oxidative stress (Vitamin B2)
Suited for young & old (ubiquinon & ubiquinol)
With 100mg Q10 per capsule
Amount:
 

Styrk livslysten din med Q10 fra Cibdol. Ved å blande høykvalitets koenzym Q10 med vitamin B1 og B2, kan du aktivere din naturlige energi og overvinne utfordringene i en moderne livsstil. Enten det bidrar til å redusere tretthet eller beskytte cellene mot oksidativt stress, jobber B-vitaminer og Q10 sammen for å støtte velværebehovene til mennesker, unge og gamle.

Beskrivelse
Informasjonsark
Beskrivelse

Gi energi til livslysten din

Enten du er gammel eller ung, aktivering av din naturlige energi er nøkkelen til å overvinne utfordringene i en moderne livsstil. Med Q10-tilskuddet vårt har vi tatt de energigivende egenskapene til vitamin B1 og B2 og kombinert dem med høykvalitets koenzym Q10 (ubiquinol og ubiquinone). Sammen støtter de nøye utvalgte ingrediensene ulike velværebehov, fra de fysiske kravene til idrettsutøvere til eldre generasjoner som trenger et løft.

Naturlig energigivende B-vitaminer

B-vitaminer spiller en avgjørende rolle for å opprettholde kroppens energiforsyning. Det er imidlertid ikke alltid mulig å få balansen av essensielle vitaminer du trenger. Det er her Q10 trer inn, og styrker kroppens nivåer av B1 og B2 for å støtte en reduksjon i tretthet og tretthet, og for å bekjempe oksidativt stress.

Premium Q10 for en førsteklasses opplevelse

Q10 kan naturlig forekomme inne i kroppen, men etter hvert som vi blir eldre, begynner reservene sakte å tømmes. Det er derfor vi har utnyttet to høykvalitetsformer for koenzym Q10, ubiquinol og ubiquinone, for å gi omfattende støtte. Disse elementene fungerer sømløst for ikke bare å styrke kroppens Q10-produksjon, men også adressere eventuelle mangler forårsaket av livsstil eller medisiner.

Lås opp kroppens naturlige energireserver takket være en sofistikert blanding av Q10 og B-vitaminer. Uansett hvilke krav det daglige livet stiller, kan du stole på våre Q10-kapsler for å gi deg det løftet du trenger.

Slik bruker du Cibdol Q10

For best resultat, ta én kapsel daglig, helst med eller kort tid etter et måltid.

Informasjonsark
Mengde 60 capsules
Oppbevaring Kjølig, mørkt og tørt
Holdbarhet 6 måneder etter åpning
Ingredienser Plant Based Capsule (HPMC); Coenzym Q10(SOY); Bulking Agent (Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose); Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate); Vitamins.
Skjema Kapsler
CBD No
Category Vitals
Produktvelger