KJØP 3 BETAL FOR 2 på alle våre CBD-produkter! Opp til 30% rabatt, bruk vår rabattkode CIBDOL3

  • PEA + sink
  • PEA + sink
  • PEA + sink
  • PEA + sink
  • PEA + sink
  • PEA + sink

PEA + sink

€ 34,95
Direkte tilgjengelig

Funksjoner og fordeler:

Vitenskapelig bevist (PEA)
Naturlig forekommende inne i kroppen (PEA)
Liposomal formel
Effektiv ved lave doser
Sink bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
Amount:
 

Ekspertblandet PEA + Zinc fra Cibdol arbeider for å styrke velvære innenfra. Å øke kroppens naturlige nivåer av PEA (palmitoylethanolamid) kan vise seg å være avgjørende i jakten på en lykkelig, bevegelsesfylt livsstil. Støttet av det essensielle mikronæringsstoffet sink og effektforsterkende liposomer, vil dette daglige kosttilskuddet hjelpe deg med å ta livet ditt med ro.

Beskrivelse
Informasjonsark
Beskrivelse

Den naturlige måten å berolige kroppen din på

Når plager og smerter begynner å holde deg tilbake, vend deg til PEA + Zinc fra Cibdol. Vårt daglige kosttilskudd støtter kroppens naturlige produksjon av PEA (palmitoylethanolamid), og kan holde nivåene dine oppe, og gi deg fart i beina igjen. Enda bedre, vi har styrket den eksklusive formelen med sink og liposomer av farmasøytisk kvalitet.

Ingredients: Stabiliser (Gum Arabic); Palmitoylethanolamide (PEA); Emulsifier (Lecithin, contains SOY); Plant Based Capsule (HPMC); Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Minerals

Ingredients per daily dose

Compounds mg %RI
PEA (Palmitoylethanolamide) 140 -
Zinc (Zinc Oxide) 2.4 24

Ta livets utfordringer med ro

Enten som støtte kroppens naturlige produksjon av PEA, eller som en del av en balansert tilnærming til fysisk ubehag, er vårt høykvalitets Vitals-tilskudd ideelt for daglig inntak.

Den kommer også med støtte fra sink, et essensielt mikronæringsstoff som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Til slutt har vi lagt til liposomer, en nøkkelkomponent som skiller vårt PEA + zink-tilskudd fra konkurrentene.

Characteristics

Art.no: CIBD0076 EAN 7640178660762

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 60 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

Slik bruker du PEA + Zink fra Cibdol

Instructions: For best resultat, ta en kapsel daglig med et glass vann eller juice. Unngå å tygge individuelle harde kapsler.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


-


Forbedrer daglige kosttilskudd med kraften til liposomer

Liposomer spiller en avgjørende rolle i opptak og effektivitet av ingredienser. Ved å fungere som mikroskopiske beskyttere sikrer de at PEA og sink beveger seg gjennom kroppen uforstyrret og når målområdet i større konsentrasjoner. Ikke bare resulterer dette i en større totaleffekt, men det tillater bruk av mildere doser, som direkte støtter kroppens ønske om balanse.

Ved hjelp av liposomer har vi redusert dosen av PEA sammenlignet med tradisjonelle kosttilskudd, uten å ofre effekten. Denne skånsomme tilnærmingen til dosering gjør våre daglige kosttilskudd perfekte for langtidsforbruk, enten alene eller som en del av en etablert velvære-rutine. Hvorfor ikke prøve PEA + Zinc i dag for å oppleve forskjellen vitenskapelig beviste ingredienser kan gjøre.

Informasjonsark
Vegansk Ja
CBD No
Category Vitals
Produktvelger