KJØP 3 BETAL FOR 2 på alle våre CBD-produkter! Opp til 30% rabatt, bruk vår rabattkode CIBDOL3

  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12

Active B12

1250mcg med vitamin B6 (P-5-P) og folsyre

€ 15,95
€ 15,95
Direkte tilgjengelig

Funksjoner og fordeler:

A valuable addition to a vegetarian or vegan diet
Pleasant-tasting melting tablet with natural raspberry extract
Premium B12 supplement with two bioactive forms of B12
Melting tablet for better absorption that starts in the mouth
Helps to restore your energy level and reduction of tiredness
Amount:
 

Forbedre ernæringen med vitamin B12 av høy kvalitet. Ikke bare har vi utnyttet to bioaktive former for B12 for en større effekt, men vi har kombinert dem med folsyre og vitamin B6 for et virkelig omfattende løft til daglig velvære. Omhyggelig inneholdt i sugetabletter med bringebærsmak, har det aldri vært enklere å høste fordelene av essensielle B-vitaminer.

Beskrivelse
Informasjonsark
Beskrivelse

Essensielle B-vitaminer for å dekke dine daglige behov.

Å støtte kroppen din med den rette balansen av essensielle vitaminer er avgjørende for å tenke og føle deg best mulig. Vår vitamin B12 kombinerer to bioaktive former (metylkobalamin og adenosylkobalamin) sammen med folsyre og vitamin B6 for ikke bare å støtte hull i ernæringen, men gjenopprette energinivået og redusere tretthet.

Støtte dine daglige ernæringsmål

Den rikeligste kilden til vitamin B12 er typisk animalske produkter, noe som betyr at mange vegetariske og veganske dietter går glipp av vitaminets enorme innflytelse. Med vårt premium B12-tilskudd kan du styrke dine daglige ernæringsmål, og sikre at kroppen din har B12 den trenger for å støtte nervesystemet, dannelsen av røde blodlegemer og mye mer.

Den daglige dosen av B-vitaminer gjorde det enkelt

Vi har utnyttet to bioaktive former for vitamin B12 slik at kroppen kan bruke dem direkte, i stedet for å måtte omdanne dem først. Det er imidlertid ikke alt vi har gjort for å støtte dine daglige velværemål. Premium-formelen er nøye inneholdt i sugetabletter med bringebærsmak, som løses raskt opp i munnen for maksimalt opptak gjennom slimhinnen.

Gi kroppen din den nødvendige støtten den trenger med vårt premium B12-tilskudd. Den forbedrede formelen, kombinert med det praktiske pastillformatet, sikrer at du aldri går glipp av den velværeforsterkende påvirkningen av vitamin B12, B6 og folsyre.

Hvordan bruker du Cibdol Vitamin B12

For best resultat, ta en sugetablett daglig, og la den smelte i munnen.

Informasjonsark
Mengde 60 tabletter
CBD No
Category Vitals
Produktvelger