Vilkår for retur

Her hos Cibdol ønsker vi å sikre at din opplevelse er så god som mulig. Derfor har du muligheten til å returnere et produkt til oss innen 14 kalenderdager etter at du mottok den på leveringsadressen din, dersom du ikke er fornøyd med kjøpet ditt.

Betalinger

Vær oppmerksom på at Cibdol ikke belaster kortet ditt før varen din er utsendt. Hvis du ønsker å kansellere en ordre før dette skjer, så ta kontakt med oss så fort som mulig.

Returvilkår

Alle artikler må returneres i sin originale pakning - forseglet, uåpnet, ubrukt og ikke skadet (hvis tilfelle).

Retur av ditt produkt

Hvis du ønsker å returnere et produkt, vennligst ta kontakt med vårt kundeservice team via e-post [email protected]. Først når du har avtalt med en ansatt i vårt team kan en vare returneres. I tilfelle skade vil vi med glede sende ut en erstatning når vi har mottatt og inspisert den originale varen. Du må informere oss innen 14 dager etter mottakelse at du ønsker å returnere den. Etter enighet må du returnere den til oss innen 14 påløpende dager.

Returadresse:
Handelsweg 1a
5492 NL Sint-Oedenrode
The Netherlands

Holdbarhet

Holdbarheten til produktet ditt kan ses på flasken. Hver individuelle flaske med CBD-olje har sin egen holdbarhetsdato. Så du må sjekke denne.

Erstatninger

Hvis varen din er skadet ved levering må du gi oss beskjed innen 7 kalenderdager etter mottakelse til din adresse. Du kan bruke ovennevnte e-postadresse for å informere oss om eventuelle skader (med bilder). Når varen er sendt tilbake til oss vil vi inspirere den, og eventuelt sende ut en erstatning.

Hva skal du gjøre med mangelfulle varer

Dersom du mottar en ødelagt vare, vennligst ta bilder med en gang. Forsikre at varen er pakket trygt for forsendelse tilbake til oss, og ved enighet med vår kundeservice, send så varen tilbake til oss for en sjekk.

Refusjoner

Hvis en refusjon har blitt etterspurt, etter enighet om retur av en vare til vårt varehus, vil en av våre ansatte inspisere varen for å forsikre at den møter ovennevnte vilkår. Dersom den blir godkjent under inspeksjon vil en refusjon bli sendt tilbake til deg via butikkreditt eller din brukte betalingsmetode hvis mulig.

Vennligst merk:

• Returkostnader for kunden er ikke refunderbar med mindre varen ankom i skadet tilstand.
• Vi tar kundeservice på alvor, så dersom du ikke er fornøyd med et produkt ønsker vi å høre fra deg. Vennligst kontakt oss på [email protected].


Produktvelger