Personvern

For å sikre et sikkert nettmiljø, og garantere databeskyttelse, opprettholder vi strenge lov-påleggelser. I denne personvernserklæringen gir vi innsyn i metoder og hensikt med datainnsamling, sikkerhetstiltak, lagringstid, og kontaktdetaljer.

SEKSJON 1 - PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN

1.1 Konto
Kjøp kan bare gjøres hvis du har en personlig konto. Når du oppretter en konto eller kjøper noe fra butikken vår, som del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi følgende personlig informasjon du gir oss:

• Fornavn og etternavn
• Hjem- og fakturaadresse
• Telefonnummer
• Kjønn
• IP-adresse
• E-post
• Fødselsdato

Denne dataen kreves for å gjennomføre levering. I tillegg vil vi automatisk få din datamaskins IP-adresse når du surfer på butikken vår. Basert på denne informasjonen kan vi optimere din nettopplevelse og samtidig beskytte vårt nettmiljø.

Hensikt med datainnsamling
Vi samler og lagrer kontorelatert data av følgende grunner:
a. Gjennomføre våre forpliktelser fra kontrakter mellom deg og oss, og for å gi deg informasjon, produkter og tjenester som du etterspør;
b. Sette opp, behandle, og kontakte deg om din konto og ordre;
c. Gjennomføre markedsundersøkelser og analyser;
d. Bekrefte din alder og identitet, og for å oppdage og unngå svindel.

1.2 Nyhetsbrev
Med din tillatelse kan vi sende deg nyhetsbrev om vår butikk, nye produkter, og andre oppdateringer. Vi sender ut nyhetsbrev basert på ditt uttrykte samtykke. Følgende informasjon er samlet i forbindelse med nyhetsbrev:
• Fornavn og etternavn
• Kjønn
• E-post

Hensikten med datainnsamling
Den innsamlede dataen er brukt til:
a. Personlig tilpasse våre e-post, inkludert ditt navn og kjønn for å gi kjønnsrelatert innhold;
Du kan trekke tilbake ditt samtykke til enhver tid ved å bruke lenken i nyhetsbrevet eller kontaktinformasjonen gitt i seksjon 2.

1.3 Kundeservice
For å kunne tilby tilstrekkelig support har våre kundeservice-ansatte tilgang til konto- relatert informasjon. Som resultat vil kundestøtten bli effektiv og hyggelig.

SEKSJON 2 - SAMTYKKE

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon som å verifisere ditt kredittkort, legge inn en ordre, velge frakt, eller returnere et kjøp, antyder vi at du samtykker til vår innsamling av denne informasjonen til bruk for disse spesifikke årsakene alene.

Dersom vi etterspør personlig informasjon av sekundær grunn, som markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for ditt uttrykte samtykke, eller gi deg mulighet til å si nei.

2.1 Hvordan trekke tilbake samtykke?
Hvis du forandrer mening etter op-in samtykke, kan du trekke tilbake ditt samtykke for oss til å kontakte deg for fortsatt innsamling, bruk, eller formidling av din informasjon, til enhver tid, ved å kontakte oss på: [email protected]


SEKSJON 3 - FORMIDLING

Vi kan avsløre din personlige informasjon hvis vi er lovpålagt til å gjøre så, eller hvis du bryter med våre brukervilkår.


SEKSJON 4 - HVOR LENGE BEHOLDER VI DINE DATA?

Hos Cibdol BV er data minimalisme meget viktig. Derfor vil vi ikke beholde dine data for lengre enn nødvendig av årsaker forklart i denne personvernerklæringen. Forskjellige lagringsperioder gjelder for forskjellig type data, men det lengste vi normalt vil beholde noe personlig data er 10 år.

4.1 Kontoinformasjon
Konto- relatert data forblir relevant så lenge kunden innehar en konto. Derfor forblir data dokumentert for så lenge kontoen eksisterer. Når våre kunder sletter en konto, vil den tilhørende dataen bli slettet innen rimelig tid. Etterspørsler rundt inspeksjon eller korrigering av lagret data eller fjerning av en konto kan sendes til: [email protected]

4.2 Nyhetsbrev
Nyhetsbrev samtykke og tilhørende data forblir relevant så lenge våre kunder er registrert på nyhetsbrevet. Periodisk (hver måned), utfører vi en relevanssjekk. Registrerte kunder (og deres personlige informasjon) vil bli slettet når kunder ikke svarer på våre forespørsler. Videre inneholder vår nyhetsbrev-kommunikasjon en utmeldingsfunksjon.

SEKSJON 5 - INFORMASJONSKAPSLER

Informasjonskapsler er små biter med informasjon som forteller din datamaskin om tidligere samhandlinger med vårt nettsted. Disse er lagret på din harddisk, ikke på vårt nettsted. Når du bruker vårt nettsted vil din datamaskin vise oss sine informasjonskapsler og fortelle vårt nettsted om du har brukt det før. Dette tillater vårt nettsted å fungere raskere, så vel som å huske ting relatert til dine tidligere besøk (f.eks. brukernavn) og gjøre det mer praktisk for deg. Hos Cibdol BV bruker vi to typer informasjonskapsler: funksjonelle og analytiske.

5.1 Funksjonelle informasjonskapsler
Funksjonelle informasjonskapsler blir brukt til å forbedre din nettopplevelse. Disse informasjonskapslene holder oversikt over hva som befinner seg i handlekurven. Bruk av disse krever ikke forhåndsgodkjenning.

5.2 Analytiske informasjonskapsler
Analytiske informasjonskapsler blir brukt til å utføre markedsundersøkelser og analyser. Data samlet med disse analytiske informasjonskapslene er anonymisert, dermed ubrukelige for andre. Bruk av disse krever ikke forhåndsgodkjenning.


SEKSJON 6 - TREDJEPARTSTJENESTER

Tredjepartstjenester kreves for å utføre transaksjoner, og utføre våre tjenester. Generelt sett vil tredjeparter brukt av oss bare samle, bruke og avsløre din informasjon i den grad det er nødvendig for å la dem utføre tjenestene de leverer til oss.

Men noen tredjepartstjenester slik som betalingsplattformer og andre betalingstjenester har sine egne personvernvilkår, i henhold til informasjonen vi trenger å gi dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.

Vi anbefaler at du leser deres personvernvilkår så du kan forstå hvordan din personlige informasjon vil bli håndtert av disse tjenesteleverandørene.

Enkelte tjenesteleverandører kan befinne seg i eller ha fasiliteter som befinner seg i en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Så hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenestene til en tredjepart, kan din informasjon bli omfattet av lovene til den jurisdiksjonen som tjenesten befinner seg i.

Når du forlater vår butikken på vårt nettsted, eller blir omdirigert til et tredjepart nettsted, eller applikasjon, er du ikke lenger omfattet av personvernsvilkårene under vilkår og betingelser på vårt nettsted.


Nettanalysetjeneste (anonymiserte data)

På dette nettstedet har vi integrert en komponent av en nettanalysetjeneste (med anonymiseringsfunksjon). Nettanalyse kan defineres som samling og analyse av data relatert til aktiviteten av besøkende på nettsteder. En nettanalysetjeneste samler blant annet data om nettstedet fra hvor en person har kommet (den såkalte henviseren), hvilke underordnede sider som ble besøkt, hvor ofte, og hvor lenge en underordnet side ble sett. Nettanalyse er for det meste brukt til å optimalisere et nettsted og til å utføre kostnad-fordel analyse av nettreklame.

Frakttjeneste
For å fullføre leveringer bruker vi en frakttjeneste. Denne frakttjenesten utfører forsendelse mellom vår bedrift og kundens adresse. For å gjennomføre denne logistikken krever selskapet tilgang til informasjon om kundens navn og adresse.

E-posttjeneste
Vi bruker en ekstern e-post tjenesteleverandør til å sende nyhetsbrev. Denne tjenesteleverandøren har tilgang til begrenset kontoinformasjon relatert til opt-in samtykke (f.eks. e-postadresse).

Markedsføringstjeneste
Cibdol BV er støttet av et selskap innenfor markedsføringsaktiviteter og kommunikasjonsaktiviteter. Deres tilgang til personlig informasjon er veldig begrenset, og for det meste anonymisert.

Betalingstjenester
Vi bruker eksterne betalingstjenester til å utføre transaksjoner (f.eks. kredittkort betalinger).

Google Analytics
Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste gitt av Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruker "informasjonskapsler" som er tekstfiler lagret på din datamaskin for å hjelpe nettstedet og analysere hvordan du bruker siden. Informasjonen generert av informasjonskapsler om ditt bruk av nettstedet vil bli overført til og lagret av Google på servere i USA. Hvis dette nettstedet anonymiserer IP-adresser, vil IP-adressen din bli avkortet av Google innen et EU-land eller andre EEA-stater før det blir sendt til USA. Bare i eksepsjonelle omstendigheter vil din fulle IP-adresse bli sendt til Google-servere i USA og avkortet der. Google vil bruke denne informasjonen av hensikt for å evaluere ditt bruk av nettstedet, kompilere rapporter om nettstedsaktivitet for operatører av nettsted, og gi andre tjenester relatert til nettstedsaktivitet og nettbruk. Google vil ikke assosiere din IP-adresse med annen data beholdt av Google. Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge de rette innstillingene i din nettleser. Men merk deg om du gjør dette, kan det hende at du ikke vil kunne bruke alle funksjoner på vårt nettsted fullt ut. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du til behandling av data om deg av Google på denne måten, og med hensikten som beskrevet ovenfor. Du kan også hindre Google fra å samle informasjon (inkludert din IP-adresse) via informasjonskapsler og behandling av denne informasjonen ved å laste ned dette nettlesertillegget og installere det: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Videre informasjon rundt vilkår for bruk og datasikkerhet kan du finne ved Google Analytics' brukervilkår eller på Google Analytics' personvernsoversikt.

reCaptcha
Vi bruker reCAPTCHA-tjeneste gitt av Google Inc. (Google) til å beskytte dine
data sendt inn via skjemaer på dette nettstedet. Denne “plugin” sjekker om du er en ekte person for å sikre enkelte nettstedsfunksjoner mot misbruk av søppel-bots (spesielt kommentarer). Denne plug-inn forespørselen inkluderer innsending av IP-adressen og muligens annen data påkrevd fra Google for Google reCAPTCHA-tjenesten. Av denne grunn vil din input bli kommunisert til og brukt av Google. Men din IP-adresse blir tidligere avkortet av Google innen EU medlemsland, eller andre EØS-land, og er dermed anonymisert. Bare i spesielle tilfeller blir full IP-adresse sendt til en Google-server i USA og uavkortet dit. På vegne av operatøren av dette nettstedet vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av tjenesten. IP-adressen gitt med reCaptcha fra din nettleser skal ikke bli sammensatt med noe annen data fra Google.
Denne datainnsamlingen omfattes av regler for databeskyttelse av Google (Google Inc.). For mer informasjon om Google's personvern, vennligst besøk: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Ved å bruke reCAPTCHA-tjenesten samtykker du til behandling av data om deg av Google på måten- og av hensikt som beskrevet over.


SEKSJON 7 - SIKKERHET

For å beskytte din personlige informasjon tar vi rimelige forholdsregler, og følger beste industripraksis for å sikre at den ikke er feilaktig mistet, misbrukt, aksessert, avslørt, manipulert eller ødelagt.

Hvis du gir din kredittkortinformasjon til oss, så blir informasjonen kryptert med bruk av socket layer-teknologi (SSL) og lagret med en AES 256 kryptering. Selv om ingen metode for overføring over internett, eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav, og implementerer ytterligere generelt aksepterte industristandarder. Kontorelatert informasjon er beskyttet med en hashing-metode. Som resultat er sensitiv informasjon sikret, og er usynlig selv for oss. I tillegg er våre databaser ekstra beskyttet mot uautoriserte personer. Tilgang til databasen er for eksempel kun mulig og tillat av godkjente IP-adresser (f.eks. Cibdol sitt hovedkvarter). Andre forsøk og adresser blir avvist til en hver tid.

I tillegg blir data blitt så anonymisert som mulig. Derfor kan ikke data bli direkte koblet til en bruker. Med denne dataen kan vi dog utføre markedsundersøkelser og analyser. Tredjeparts aktører (f.eks. posttjeneste) blir bakgrunnssjekket før samarbeid, om de overholder GDPR, og er gitt en avtale for gjennomføring. I Cibdol BV er ansatte tildelt forskjellige adgangstillatelser. Den spesifikke tillatelsen gir adgang kun til strengt nødvendig informasjon som trengs for å utføre en oppgave.

Digitale sikkerhetstiltak kan endres og må imøtekomme høye krav for å garantere sikkerheten til kunder på nettet. Derfor ansetter vi en sikkerhetssjef. Periodisk sjekking og forbedring av sikkerhetstiltak (når nødvendig) er del av funksjonen.


SEKSJON 8 - ENDRINGER I PERSONVERN

Vi forbeholder retten til å endre denne personvernerklæringen til en hver tid, så vennligst se gjennom den ofte. Endringer og avklaringer vil tre i kraft umiddelbart ved posting på nettstedet. Hvis vi foretar endringer på disse vilkårene vil vi varsle deg at den har blitt oppdatert, så du er klar over hvilken informasjon vi samler, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og/eller avslører den.


SEKSJON 9 - KONTAKTDETALJER

Du kan kontakte oss:
• Elektronisk ved å sende e-post til: [email protected]
• På telefon: +41 61 588 03 13


Produktvelger