KJØP 3 BETAL FOR 2 på alle våre CBD-produkter! Opp til 30% rabatt, bruk vår rabattkode CIBDOL3

  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort

Joint Comfort

€ 39,95
Direkte tilgjengelig

Funksjoner og fordeler:

Good for cartilage in joints (Manganese)
For comfortable & supple joints (Boswellia & Zingiber)*
Contributes to collagen formation & cartilage function (Vitamin C)
Copper contributes to normal connective tissues
With the unique Mitidol® voor a quick result (after 10 days)
Amount:
 

Omfavn bevegelsesgleden med Leddkomfort fra Cibdol. Uansett omstendigheter er bevegelse avgjørende for å leve en sunn og balansert livsstil, så vi har nøye blandet vitaminer, mineraler, planteekstrakter og det unike Mitidol®-ekstraktet for å oppmuntre til komfortable og smidige ledd på så lite som ti dager.*

Beskrivelse
Informasjonsark
Beskrivelse

La bevegelse gi deg glede, ikke ubehag

Ikke la stive eller følsomme ledd hindre deg i å leve et bevegelsesfylt liv. Leddkomfort hjelper til med å gjenopprette kjærligheten til bevegelse med sin unike blanding av vitaminer, mineraler og plantebaserte ekstrakter. Uansett omstendigheter, kan den helt naturlige formelen bidra til å sette en fjær i steget ditt, og gi deg mulighet til å starte hver dag med smidige og komfortable ledd.*

Betydningen av å holde seg aktiv

Uavhengig av alder eller livsstil, vil det å holde seg i aktivitet ha en betydelig fordel for din mentale og fysiske helse. Men etter hvert som vi blir eldre, eller som et resultat av en sportsskade, kan leddene begynne å stivne, noe som påvirker livskvaliteten vår. Den delikate blandingen i Leddkomfort jobber med kroppen din for å støtte bindevev, brusk og kollagendannelse, og oppmuntrer til mobiliteten du fortjener.

Natur og innovasjon kolliderer

Leddkomfort utnytter den enorme påvirkningen av mangan, kobber, vitamin C og Boswellia-ekstrakt for ikke bare å oppmuntre til smidige ledd, men også for å styrke den delikate brusken og bindevevet som omgir leddene. Imidlertid har vi tatt den helt naturlige formelen ett skritt videre, og lagt til det hurtigvirkende Mitidol®-ekstraktet, en unik kombinasjon av to botaniske ekstrakter: Zingiber officinale og Acmella oleracea.

Med resultater på så lite som ti dager, har det aldri vært en bedre tid å forelske seg i bevegelsesgleden. Den sofistikerte Leddkomfort-formelen fungerer sammen med kroppen din, og sikrer at du kan bevege deg fritt uten ubehag. Opplev den plantebaserte kraften til Leddkomfort i dag!

Slik bruker du Cibdol Leddkomfort

For best resultat, ta en kapsel to ganger daglig, helst under eller kort tid etter et måltid.

*Helsekrav i påvente av europeisk godkjenning

Informasjonsark
Dosage 1 kapsel / 2 x om dagen
Mengde 60 capsules
Skjema Kapsler
Vegansk Ja
CBD No
Category Lettelse
Produktvelger