Vår kvalitet

Hos Cibdol tror vi på å levere gull-standarden innen CBD-produkter. Derfor er hver del av produksjonsprosessen emne for streng kvalitetskontroll. Ikke bare integrerer vi kvalitet og produktsikkerhet på alle nivåer, men prosesser blir regelmessig undersøkt. Årlige justeringer blir nedskrevet i klare og konkrete handlingsplaner, med primærfokus på å levere beste kundefornøydhet i klassen.

FSSC22000

For fullstendig bekymringsfri produkttillit, er Cibdol sitt mattrygghetssystem årlig revidert av en sertifisert aktør. I henhold til FSSC22000 standard (versjon 4.0), er Cibdol stolte av å vise frem sine sikkerhetssertifikater. Hvis du har eventuelle spørsmål om sertifiseringsprosessen kontakt oss på [email protected].

Cibdol quality FSSC certificate

Halal

Halal-sertifiseringen har vært en stolt del av utvalgte Cibdol-produkter siden 2019. På arabisk er Halal ordet for lovlig eller tillatt. I samsvar med islamske læresetninger, er alt ansett som Halal bra for mennesker, dyr, miljøet og samfunnet. Disse ideologiene speiler Cibdols eget fokus på å utnytte det terapeutiske potensialet til CBD til fordel for våre kunder, og dyrke hamp bærekraftig.

Kvalifiseringen "Halal" er ikke bare begrenset til mat eller kjøtt, og er heller ikke eksklusiv for hygiene. Sanitet er imidlertid en betydelig faktor i forholdene som trengs for å tildele en Halal-sertifisering, og en Cibdol behandler med største respekt.

Cibdol CBD-oljene som er oppført i vedlegget til Halal-sertifikatet vårt, er godkjent i henhold til islamske matlover. Hvert år blir Cibdol revurdert av en revisor fra Halal International Control (HIC) for å sikre at produktene som er oppført fortsetter å oppfylle de nødvendige produksjonsstandardene.

Cibdol halal certificate

Vi er stolte av å ha et CO2-nøytralt nettsted.

CO2


Produktvelger