• React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster
  • React Faster

React Faster

€ 29,95
Direkte tilgjengelig

Funksjoner og fordeler:

Fremmer reaksjonshastighet (Panax Ginseng & Koffein)*
Unik formel, med den innovative Brainberry®
Med naturlige urteekstrakter
For kort- og langtidsbruk
Ideell for en aktiv eller høytytende livsstil
Amount:
 

Gratis frakt på alle bestillinger over €25

Beskrivelse
Informasjonsark
Beskrivelse

Lynraske reaksjoner når du trenger dem mest

Når forskjellen mellom å vinne eller tape er et brøkdels sekund, velg React Faster fra Cibdol. Ved å utnytte essensielle vitaminer, mineraler, Brainberry® Bioactor, koffein og en unik kombinasjon av taurin, grønn te og Panax ginseng, jobber React Faster med kroppen din for å hjelpe deg med å holde deg i forkant, uansett oppgave.*

Ingredienser:Herbs; Taurine; Caffeine; Bulking agent (Microcrystalline Cellulose); Plant Based Capsule (HPMC); Anti- Caking Agent (Magnesium Stearate); Minerals; Vitamins.

Ingredienser per harde kapsel

Forbindelser mg %RI
Brainberry (Aronia bærekstrakt) 65 -
Taurin 150 -
Koffein 120 -
Grønn te 150 -
Panax Ginseng 100 -
Vitamin B3 10 -
Folat 90mcg -
Vitamin B12 2,8mcg 112
Vitamin B6 1.7 -
Magnesium 60 16

Få et konkurransefortrinn

React Faster er det naturlige velværetilskuddet du trenger for å oppnå den avgjørende fordelen, enten det er komplekse oppgaver på jobben eller en avgjørelse på et brøkdel av et sekund innen idrett eller spill. Egnet for kort- og langtidsbruk, det sofistikerte komplekset av vitaminer, mineraler og naturlige planteingredienser hjelper deg å ta utfordringene med moderne livsstil med ro.

I dagens konkurranseutsatte miljø er React Faster den naturlige måten å ligge i forkant på.

Characteristics

Art.no: CIBDO0071 EAN 73854732472

Emballasje: Krukke i pappeske

Innhold: 30 doser (1 kappe = 1 daglig dose)

Materialer: Kartong FSC-sertifisert

Slik bruker du Cibdol React Faster

Bruksanvisning: For best resultat, ta en kapsel daglig med et glass vann. Unngå å tygge individuelle harde kapsler. Ikke overskrid anbefalt dosering.

Oppbevaring: Kjølig, mørkt og tørt

Holdbarhet: 6 måneder etter åpning


*Panex Ginseng og koffein fremmer reaksjonshastigheten. Helsepåstand i påvente av europeisk godkjenning. Kosttilskudd er ikke en erstatning for et variert kosthold. Et balansert kosthold og en sunn livsstil er avgjørende for velvære. Oppbevares utilgjengelig for barn. Inneholder 120 mg koffein (daglig dose). Anbefales ikke for barn og gravide.


Plantebasert ytelse

React Faster inneholder utprøvde ingredienser som vitamin B12, folat og magnesium for å bidra til et fungerende nervesystem, men det er de nøye utvalgte planteekstraktene som skiller det fra tradisjonelle kosttilskudd.

Panax ginseng fremmer reaksjonshastighet, mens koffein hjelper deg å føle deg mer energisk. Disse to forbindelsene fungerer sømløst sammen med L-theanin fra grønn te for å oppmuntre til kognitiv ytelse. Avsluttende ekspertformuleringen er Brainberry® Bioactor, et innovativt ekstrakt laget av aroniabær. Ta det hele sammen, og du har et naturlig kosttilskudd som passer til daglig inntak.

Passer for:

Fullpakket med naturlige ingredienser, blander React Faster sømløst komponentene av høyeste kvalitet i optimale forhold for din bekvemmelighet. Uansett kompleksitet, oppgave eller situasjon, ta de avgjørelsene du trenger for å komme på topp.

Toppidrett

Aktiviteter

Trafikk

Gaming

Kritisk arbeid

Informasjonsark
Skjema Kapsler
CBD No
Category Fokus
Produktvelger