Vi introduserer Look Younger and Perfect Skin

Last updated:

Published:

Perfect Skin vs Look Younger

Vi introduserer kraften til nutrikosmetikk

Ved å jobbe fra kroppen for å støtte hud, negler og hår, representerer nutrikosmetikk den siste innovasjonen i hudpleieindustrien. Forbrukere er mer bevisste enn noen gang på hva de putter inn i kroppen, og er på jakt etter en helt naturlig tilnærming som støtter både skjønnhet og helse.

• Med denne målgruppen i tankene utvikler Cibdol en eksklusiv hudpleieserie som henvender seg til menn og kvinner som ønsker en naturlig måte å ta vare på huden.

Ikke bare dekker hvert produkt i vår hudserie et bestemt hudpleiebehov, men produktene fungerer harmonisk ved siden av hverandre for å gi huden din støtte fra grunnen av. Å redusere tegn på rynker, forbedre hudens elastisitet og bygge en glødende, feilfri hud med Look Younger og Perfect Skin har aldri vært enklere.

Hvordan fungerer nutricosmetics?

Ved å bruke kollagen, proteiner, vitaminer og naturlige planteekstrakter påvirker nutrikosmetiske kosttilskudd kroppen innenfra for å forbedre områder som hud, hår og negler. Når de konsumeres, sirkulerer de aktive ingrediensene i blodet når kroppen din leder dem til kroppens største og mest utsatte organ - huden din.

Ved å dyktig kombinere disse elementene i riktig forhold, er det mulig å fremme hudens delikate økosystem, og forbedre dens naturlige utseende. Uansett hvilke utfordringer moderne livsstil har, jobber kosttilskudd med kroppen din for å oppnå et utseende og en følelse du vil elske dag ut, dag inn.

Se yngre ut og perfekt hud

Look Younger and Perfect Skin kan være den første av mange nye hudpleieprodukter, men de representerer et betydelig skifte i hvordan du skal se ut og ta vare på huden din.

Se yngre ut

Look Younger fungerer som det ideelle grunnlaget for en yngre hud, og bruker premium, hydrolysert kollagen, koenzym Q10, hyaluronsyre og essensielle vitaminer og mineraler, for å oppmuntre til struktur, sammenheng og styrke.

Ved å gi byggeklossene for en omfattende hudpleierutine, styrker Look Younger huden, driver naturlig foryngelse og reduserer aldringstegn. Den passer også vakkert sammen med vår Perfect Skin-formel.

Perfekt hud

Oppnå en feilfri hudfarge på så lite som 15 dager med vårt Perfect Skin-tilskudd. Drevet av plantebaserte ceramider®, SEPITONE, biotin, selen og vitamin C & E, hjelper den sofistikerte formelen til å redusere forekomsten av rynker, forbedre hudens elastisitet og mye mer.

Fullt av naturlige ingredienser gjenoppretter Perfect Skin ikke bare en enhetlig tone, men fungerer sammen med Look Younger for en omfattende tilnærming til hudpleie. Bli forelsket i vakker hud som ser ut og føles like bra som du gjør på innsiden.

Synergien til Cibdol-hudprodukter

Look Younger og Perfect Skin fungerer strålende alene, og støtter individuelle hudpleiebehov. Vi visste imidlertid at for å virkelig tilby en progressiv løsning til naturlig hud, måtte vi ta synergien av nutrikosmetiske formler ett skritt videre.

Det er derfor begge produktene kan fungere sammen med hverandre. Mens Look Younger gir grunnlaget eller byggesteinene til ungdommelig hud, er Perfect Skin sementen som gir en feilfri finish. Vi forstår at alles hudpleiebehov er forskjellige, og denne tilnærmingen til produktsynergi lar deg finne den som passer best for dine livsstils- og velværemål.

Collagen product Look Younger

Premium ingredienser, førsteklasses hudpleieopplevelse

Huden din fortjener de beste ingrediensene, organisert i forhold som utfyller dens naturlige kvaliteter. Det er derfor vi har brukt vitaminer, mineraler, proteiner og plantebaserte ekstrakter av høyeste kvalitet, og gir huden din den omsorgen og støtten den trenger for å skinne. Støttet av vitenskap, og styrket av vår ekspertise innen velvære, har det aldri vært et bedre tidspunkt å omfavne fordelene med skjønnhet innenfra.

Så hvorfor ikke prøve en naturlig tilnærming til perfekt hud med et yngre utseende, med de splitter nye kosttilskuddene fra Cibdol; Se yngre ut og perfekt hud.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktvelger