Robin van Roosmalen, Cibdol, og Ta på nye utfordringer

Last updated:

Published:

robin_van_roosmalen

Robin van Roosmalen: søker nye utfordringer

Robin van Roosmalens troféskap, en erfaren kickboksingmester, kan skilte med en rekke titler i fjærvekts- og lettvektsklassene. Robin (31) ønsker imidlertid en større utfordring og en tøffere kamp, ​​til tross for sin etablerte suksess. Og hvilken bedre måte å bevise din dyktighet i ringen enn med MMA (mixed martial arts)?

Til tross for at han går til en helt annen gren av kampsport, ønsker Bosche-innfødte å bevise seg selv, "å oppnå samme suksess i MMA som jeg har i kickboksing". Denne drivkraften og besluttsomheten sier mye om karakteren hans, og er bare ett eksempel på hvorfor Robin passer utmerket for Cibdol-teamet.

Selvfølgelig vinner ikke lidenskap alene trofeer; du må trene og finpusse håndverket ditt. Robins engasjement for trening har gitt ham syv titler i flere kategorier. "Men på et visst tidspunkt var moroa over", sier van Roosmalen. "Jeg fortsatte å møte de samme motstanderne i kickboksing, og jeg lette etter en ny utfordring - en helt ny sport".

Hard Knocks 365

Med målet satt gjorde Robin endelig byttet i 2019. «Vanligvis gir jeg juling—nå får jeg juling», ler han. "Men jeg tar tapet som en voksen mann. Jeg har allerede lagt stoltheten min til side da jeg må starte på bunnen, og det tar tid å bygge opp til noe, spesielt når forskjellen i sporten er betydelig. Selvfølgelig. , Jeg har grunnlaget; slag, spark og fotarbeid, men bryting er en stor del av MMA som jeg aldri har gjort før».

Det første steget på hans reise til MMA-ære var et lynkurs på Hard Knocks 365 gym. Basert i Florida, tilbrakte Robin et år der, sparring med noen av de største jagerflyene som finnes. "Jeg hadde store gutter som sparringspartnere. På den måten kunne jeg måle meg mot de beste". Selv om Robin er rask til å innrømme at livsstilen i Florida ikke var uten distraksjoner.

"Stranden, solen og det å gå ut - jeg ønsket å oppleve så mye av det amerikanske livet som mulig. Men det var ikke bare lek, da jeg også benyttet anledningen til å trene i Las Vegas, Los Angeles og New York ".

Robins MMA-debut

Van Roosmalen ser fortsatt med glede på tiden sin i USA. "Det fikk meg til å innse at jeg er en ekte nederlandsk gutt i hjertet og veldig annerledes enn de høyrøstede amerikanerne. Jeg hadde også hjemlengsel, må jeg innrømme". Nå er treningen hans i USA over, Robin er bare glad for at han er hjemme igjen. Dessverre ble hans debut på Bellator MMA kansellert i oktober 2020 etter en positiv koronatest.

"Det er nå tre planlagte kamper, med den første i slutten av februar. Jeg kan ikke vente", sier van Roosmalen begeistret. Frem til da er ukene hans fulle av ulike treningsøkter. I tillegg til de fire MMA-øktene i Culemborg, har han tre kickboksing- og to styrketreningsøkter per uke i Den Bosch, med hver sin trener. «Trening under korona restriksjoner er ikke optimalt, men jeg er glad for at jeg kan fortsette som toppidrettsutøver».

robin_van_roosmalen

CBD og fordelene med trening

Van Roosmalen er fornøyd med Cibdols bidrag gjennom hele treningen, og den tidligere kickbokseren snakker ikke bare om den økonomiske støtten.

"Selvfølgelig er det fint å få en standardinntekt fra en sponsor, spesielt for en som tjener per kamp. Men Cibdol betyr mye mer for meg. Bak sponsingen står hyggelige mennesker. De gir meg klær, produkter og mindre stress. Det er fint for en kaotisk person som meg».

Jeg brukte allerede Cibdol-produkter før de begynte å støtte meg», fortsetter van Roosmalen. «Som CBD-dråper med melatonin før jeg sovner. De fungerer virkelig for meg, og hjelper meg å slappe av så jeg er bedre uthvilt. Jeg bruker også Cibdol ansikts- og varmekrem. Kombinert sørger produktene fra Cibdol for at jeg holder meg fokusert og blir mindre lett distrahert."

Vi gleder oss til å se Robins fremgang i MMA, og ønsker ham alt godt for hans kommende kamper. En ting er sikkert, med hans drivkraft, besluttsomhet og engasjement for trening synes vi synd på motstanderne hans!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktvelger