Cibdol -idrettsutøver Kick de Heer vinner Eat Play Love

Last updated:

Published:

Kick de Heer

Cibdols helt egen sponsede utøver, Kick de Heer, tar hjem førsteplassen i Eat Play Love -konkurransen. For å finne ut hva som gikk gjennom wakeboarderens tanker på denne dagen, og hva det betydde for han å vinne årets første store mesterskap, så les videre.

Hva er Eat Play Love?

Eat Play Love er et globalt initiativ som samler mennesker til en helg med kulinariske herligheter, levende musikk og spennende arrangementer. Den siste festivalen, som ble arrangert i Köln, Tyskland, hadde gleden av å legge til ikke bare én, men to utrolige wakeboard arrangementer. Med wakeboard -sesongen i standby takket være Covid, var det endelig tid for konkurransene å starte.

Selvfølgelig kunne Cibdol-sponsede wakeboarder Kick de Heer ikke vente med å komme seg ut i vannet etter en lang pause. Og hvilken bedre måte å starte sesongen på enn å komme på førsteplass gjennom hele arrangementet. Vi kommer snart inn på alt Kick gikk igjennom på denne dagen, men først, la oss se på hvorfor Eat Play Love -festivalen betyr så mye for wakeboard samfunnet.

Kombinere det tyske mesterskapet med European open

Så langt har 2021 vært uten wakeboard mesterskap, et resultat av globale COVID-19-restriksjoner. Imidlertid mens samfunnet sakte kom tilbake til det normale, ble beslutningen tatt om å være vertskap for ikke bare ett, men to wakeboard mesterskap side om side.

Eat Play Love var vert for både det nasjonale og europeiske mesterskapet, med utfordrere som ønsker å ta hjem førsteplassen i sin klasse. Alene ville disse konkurransene vært en bragd, men med sesongens første arrangement med de aller beste i Tyskland og Europa - så presset var på.

Mesterskapsvinner, Kick de Heer

Kick de Heer er ikke fremmed for konkurransepress, men selv innrømmer han at han følte en tyngde på skuldrene før han gikk inn i arrangementet. Vi snakket med wakeboard mesteren for å finne ut hva som gikk gjennom tankene hans, og hva det innebar å ta med seg sesongens første pokal.

Selv under treningen var "jeg nervøs", forklarer Kick. "Det var sesongens første konkurranse, og alle var klare for et show". Heldigvis var det akkurat det de fikk, og etter en vellykket trening følte Kick seg klar for mesterskapet.

Da han kom på konkurransedagen, følte Kick seg anspent, men selvsikker. Siden han var dagens første runde, brukte han CBD -gummier for å hjelpe til med å roe ned i sinnet og kroppen. Med etappen satt var det tid for kvalifiseringsløpet.

Å overvinne feil

Kvalifiseringsløpet hans var nesten feilfritt til en feil resulterte i et mindre krasj. Hans løp var imidlertid mer enn nok til å sikre en plass i finalen, selv med dette uhellet.

"Etter uhellet under kvalifiseringen, ønsket jeg å forbedre løpet mitt enda mer", sier Kick. "Og heldigvis hadde jeg noen timer mellom kvalifiseringen og finalen på å få fokuset på dette". Disse timene var absolutt ikke bortkastet heller. Fullt forberedt følte Kick seg trygg, og klar til å imponere publikum og dommerne.

"Når jeg ser tilbake, kunne det ikke ha gått bedre", sier Kick selvsikkert. Basert på gjennomføringen, intensiteten, og sammensetningen av løpet hans, ble Kick tildelt den høyeste poengsummen i konkurransen, og med det, sesongens aller første pokal!

"Jeg er veldig glad og stolt over å vinne denne pokalen. Det har vært en tøff sesong for meg ettersom det ikke var noen mesterskap jeg kunne delta på. Dette gjorde det enda viktigere å vinne på Eat Play Love".

Cibdol er utrolig stolt over å sponse og støtte et så talentfullt individ under hans reise til å bli en profesjonell wakeboard utøver på heltid. Hvis hans opptreden på Eat Play Love er noe å gå etter, er det ingen tvil om at Kick har en lys og vellykket fremtid foran seg!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktvelger