Wakeboarder Kick de Heer når nye høyder med Cibdol-sponsing

Last updated:

Published:

Hvem er Kick de Heer?

Bla gjennom Kicks Instagram så vil du lære alt du trenger å vite. Fra wakeboardet som er synlig i praktisk talt hvert innlegg, til det strålende smilet hans – og de konstante triksvideoene – Kicks kjærlighet til sporten er tydelig.

"Jeg er lykkeligst på vannet - det er da jeg er fri. Jeg tenker ikke på noe annet, sier Kick. «Jeg jobber konstant på tauet, leker med det, og hopper på vannet – gjør triks fra bølge til bølge, en halv sving, en tilbakevending. Spenningen og følelsene, spesielt under kamper, gir meg en utrolig følelse”.

Lære å svømme

Kicks dyktighet på vannet var veldig annerledes for ti år siden. «Jeg var fire da jeg lærte å wakeboard, men mamma og pappa driver en wakeboardskole, så det var ikke uvanlig for meg å begynne i ung alder, selv uten svømme diplom! Dessuten, som ung, var jeg redd for å falle, redd for fisk. Men til slutt, etter å ha fullført svømmetimer (A-, B- og C-diplom), begynte jeg å nyte vannet mer og mer”.

Den tidligere yrkesfaglige ungdomsskoleeleven ved Hub van Doorne College i Deurne fortsetter med å forklare nøkkelprinsippene for wakeboarding:

«Siden jeg først begynte, har tauet fra båten til brettet blitt lengre og lengre. Dette er enormt viktig, for jo lengre tau, jo høyere kan du hoppe, og jo flere poeng tjener du. Du får også poeng for triksvarianter, som ligner på trampolin eller freestyle snowboard. Å utføre trikset på det høyeste punktet er avgjørende, men hvis du faller enda to ganger, mister du poeng».

Reisen til Jessaminesjøen

Midt på sommeren er Kick på wakeboardet sitt to ganger om dagen i Well, på Limburg Leukermeer. «Om vinteren går sporten i stå. Men så trener jeg på triks på trampolinen, binder en line til et tre for å simulere effekten av båten og bølgene. Jeg har også en personlig trener som hjelper meg å jobbe med kondisjonen min. Og nå og da går jeg på snowboard på Snow World eller Winterberg i helgen».

Hans forpliktelse til wakeboarding, trening og fitness er alt med et endelig mål i tankene. «Jeg vil nå toppen, som betyr å reise til Amerika. Amerika er wakeboardingens mekka, et sted hvor proffer kan tjene penger på å drive med sporten de elsker – det vil jeg også ha».

Kick fortsetter med å forklare mer om planene hans for fremtiden. "Jeg har allerede funnet ut av det. Jeg vil være i Orlando, Jessaminesjøen – den har det vakreste vannet. Jo flatere vannet er jo bedre, så jeg vil dit om vinteren for å trene, så kan jeg kjøre wakeboardskolen med pappa om sommeren. Kick ler og legger til: "Jeg må fortsatt spare penger også".

CBD og wakeboard

Med severdighetene hans fokusert på wakeboarddominans, er Kicks fornøyd med Cibdol-sponsingen.

«Alle profesjonelle har en sponsor, og nå har jeg også en. Jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal si, bare at jeg er veldig takknemlig for Cibdol. Også fordi CBD (cannabidiol) i Amerika har en assosiasjon til wakeboarding, føles det bra. Wakeboarding er en intensiv sport, og CBD-dråper hjelper meg å prestere. De gir meg trygghet og hjelper meg å konsentrere meg. Det føles veldig hyggelig, spesielt for en som meg med autisme”.

Snart vil ikke Cibdol-logoen bare vises på Kicks klær, men også på brettet hans.

«I april får jeg et nytt wakeboard med Cibdol på», noe Kick er veldig stolt av. "Jeg beholder alle brettene mine - jeg har en god samling i kjelleren min. Jeg vil vise dem ut og bruke dem til å fortelle min historie. Mitt syvende brett kommer senere i år og blir mitt første offisielle wakeboard med Cibdol på».

Du kan følge Kicks wakeboard-fremgang på hans Instagram-konto, eller for å lære mer om Cibdols sponsede idrettsutøvere, gå til bloggen vår for eksklusive nyheter og intervjuer.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktvelger