Cibdol og Karlien Sleper tar på Monobob-kretsen

Last updated:

Published:

Monobob for kvinner: en revolusjon for vintersport

Cibdol er utrolig glade for å kunngjøre sponsingen av den kommende monobob-stjernen Karlien Sleper. Men før vi utdyper oss om dette, la oss finne ut mer om denne revolusjonerende vintersporten, og hvordan den tar bobslede begivenheter til neste nivå.

Hvis du aldri har hørt om monobob, går du glipp av noe! Den debuterer ved ungdoms-OL i 2016, og har en solo-atlet og en eksklusivt designet monobob. Det som imidlertid gjør monobob forskjellig fra lagidretten, er at alle utøvere bruker samme design som bobslede.

Dette legger forskjellen mellom første, andre og tredjeplass i hendene på utøverne. Det er ned til deres dyktighet og besluttsomhet å navigere banen på den raskeste tiden, snarere enn fordelen med overlegen aerodynamisk design. Bruken av identiske monobobs tester virkelig evnene til utøverne, samtidig som sporten åpnes for kvinner over hele verden.

En stigende monobob-stjerne

En nederlandsk idrettsutøver som tar monobob med storm er Karlien Sleper, som ikke bare vinner medaljer, men også slår rekorder. Med bakgrunn fra friidrett, er Karlien vant med konkurransepresset. Allikevel er hennes nylige seire intet mindre enn enestående, ettersom hun fortsetter å bevise at hun er en tøff konkurrent på bobsledebanen.

Karliens siste suksess var i Park City, USA, hvor hun ble kåret til vinneren av de fjerde og femte sesong løpene i IBSF monobob-serien for kvinner 2019/2020. Men hun vant ikke bare arrangementet i Park City, hun satte den gjeldende monobob-løyperekorden, og vant det første løpet på imponerende 54,47 sekunder – 1,18 sekunder raskere enn hennes nærmeste rival!

Ta en titt på Karliens Instagram, Facebook eller Twitter, og du vil snart se hvorfor hennes nylige seire ikke kommer som noen overraskelse. Alle kontoer på sosiale medier inneholder bilder og videoer av hennes nådeløse trening, både på og utenfor bobsledebanen. Med monobobs fokus på atleten, er restitusjon avgjørende for å holde tritt med kravene til denne actionfylte sporten – det er her Cibdol kommer inn.

Cibdol er utrolig stolt over å sponse Karliens reise

Å sponse Karlien var en enkel avgjørelse. Ikke bare er hun en banebryter for monobob-kretsen, men hun vaier flagget for kvinnelige idrettsutøvere overalt. Ved å slå oss sammen, kan vi ikke bare jobbe sammen for å øke bevisstheten rundt denne utrolige sporten og dens idrettsutøvere, men vår CBD av gylden kvalitet kan jobbe bak kulissene for å støtte Karliens intensive treningsregime. Vi kunne ikke vært mer begeistret for veien videre!

Når vi snakker om veien videre, vil de neste to av åtte monobob-renn for kvinner finne sted i mars, med finalen i april. Og hvis det ikke var spennende nok, er monobob for kvinner nå en del av det olympiske programmet ved vinter-OL i Beijing 2022. Ved å gjøre sin debut, er det ingen tvil om at arrangementet vil tiltrekke seg enorm støtte fra fans som er glade for å se favoritt idrettsutøverne deres. verdensscenen.

For å lykkes i monobob kreves det mot, besluttsomhet og selvtillit, verdier som gjenspeiler våre egne. Vi er utrolig ydmyke og beæret over Karliens tro på Cibdol, og vi kan ikke vente med å se hva fremtiden til konkurrerende monobob bringer.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Produktvelger