blackfriday

BLACK FRIDAY TILBUD

Dager

Timer

Minutter

Sekunder

*10 % rabatt er en engangsrabatt. Etter registrering vil du motta et digitalt nyhetsbrev som inneholder en rabattkode.

Black Friday og Cyber ​​Monday er store shopping begivenheter som finner sted i slutten av november hvert år. I denne perioden kan du dra nytte av betydelige kampanjer og rabatter.

Vil du forberede deg til Black Friday? Meld deg på vårt nyhetsbrev, og følg oss på sosiale medier for å være den første som får vite om eksklusive tilbud. Pass også på at du lagrer denne siden for fremtidig referanse. Nedtellingen har startet!

Ser du etter våre nåværende tilbud? Vennligst besøk vår CBD-tilbudsside.

KJØP NÅ

CBD-olje

Hvis du trenger høykvalitets CBD-olje laget med naturlige ingredienser og fri for uønskede tilsetningsstoffer eller kjemikalier, trenger du ikke lete lenger – Cibdol CBD-oljer er gullstandarden. For å gi en balanserende innflytelse når du trenger det mest, kan du legge noen dråper på eller under tungen for maksimal effekt. Kjøp i dag.

KJØP NÅ

CBD-kapsler

Den mest praktiske måten å øke velvære på, våre høykvalitets CBD-kapsler kommer i forskjellige konsentrasjoner. Hver kapsel inneholder en sofistikert blanding av fullspektret hampekstrakt fylt med gylden CBD, terpener og olivenolje. Diskret, luktfri og smakløs, våre CBD-kapsler passer enkelt inn i enhver livsstil. Handle inn i dag.

KJØP NÅ

Black Friday: Ofte stilte spørsmål

Hva er Black Friday?

Opprinnelig kom Black Friday fra Amerika, hvor den feires på fredagen rett etter Thanksgiving. Denne dagen regnes som begynnelsen på julehandelsesongen, med mange forhandlere som tilbyr spesialtilbud og betydelige rabatter. Black Friday er nå et globalt fenomen.

Hvorfor heter det Black Friday?

Begrepet "Black Friday" ble først brukt 24. september 1869. Det markerer dagen to investorer krasjet det amerikanske aksjemarkedet etter at de hadde drevet opp gullprisen i flere uker tidligere.

Imidlertid begynte arrangementet slik vi kjenner det i dag i Philadelphia på 1960-tallet. Politibetjenter brukte uttrykket "Black Friday" for å beskrive kaoset forårsaket av turister og shoppere etter fotballkampen Army-Navy. Tradisjonelt spilt på lørdagen etter Thanksgiving, trakk det folk fra hele staten.

Når er Black Friday 2022?

Black Friday inntreffer mot slutten av november, med Cyber ​​Monday som følger den første mandagen etter. I år lander Black Friday 25. november. Cyber ​​Monday er 28. november.

Når slutter Black Friday?

Vanligvis varer Black Friday-kampanjer én dag. Imidlertid forlenger selskaper ofte Black Friday-salget med noen dager, og noen så lenge som uker

Hvilke Black Friday CBD-tilbud kan vi forvente?

I tråd med tradisjonen tilbyr Cibdol utmerkede rabatter under arrangementet. Abonner på vårt nyhetsbrev og følg oss på sosiale medier for å være den første som får vite om våre eksklusive Black Friday CBD-tilbud.

*10 % rabatt er en engangsrabatt. Etter registrering vil du motta et digitalt nyhetsbrev som inneholder en rabattkode.


Produktvelger