Betalingsmetoder

Vi tilbyr våre kunder en rekke måter å betale for sine produkter på, alle er sikre og diskret. Uansett hvilken måte du velger å betale på, kan du være sikker på at vi har gjort alt vi kan for å sikre at det blir gjort i et enkelt og sikkert miljø.

Kredittkort

Betaling med kredittkort er sett på som en av de vanligste og tryggeste måtene å betale over internett på. Hos Cibdol aksepterer vi både Visa og MasterCard. For å bruke denne metoden, skriv inn dine kortdetaljer, utløpsdato, og den tresifrede sikkerhetskoden (på baksiden av kortet) på den gjeldende nettsiden. Dine betalinger vil utføres umiddelbart, og vi vil behandle din ordre med en gang.

Bankoverføring

Dersom du ønsker å betale med direkte bankoverføring kan du sende betalinger med følgende detaljer:

Pass på at du bruker ditt ordrenummer som referanse. Merk: Selv om det noen ganger kan være umiddelbart, kan en bankoverføring ta opptil 3 dager for å gå i gjennom, avhengig hvor den blir overført fra. Vi vil starte å behandle ordren din så fort din betaling er mottatt.

Cibdol BV
UBS Bank
IBAN: DE53 5022 0085 3296 1400 18
Swift/Bic: SMHBDEFF
Referanse nr: (starter med) B00.....

Spare penger på bankoverføringsavgifter

Overførsel av penger, spesielt internasjonalt kan medføre bankavgifter. Dette er ofte tilfelle på ordre som kommer utenfra Euro-sonen. Men det er andre muligheter tilgjengelig ettersom mange selskap nå tilbyr raske og sikre internasjonale overføringstjenester uten de høye kostnadene med en bank.

Slik selskap inkluderer:

  • Xoom
  • HiFX
  • XE Trade
  • 1st Contact
  • UK Forex
  • Transferwise
  • World first

iDeal

iDeal er et enkelt-å-bruke alternativ betalingsmetode tilgjengelig i Nederland. Den krever ikke bruk av et kredittkort og tillater rask og sikker betaling direkte fra din bank. Betalingsleverandørens navn er navnet som vises på kontoen din.

Direct E-Banking

Directebanking.com tilbyr en relativt ny tjeneste som bruker TÜV-standard for sikkerhet. Ved å bruke din Direct E-Banking-konto kan du generere en betaling som går rett til din konto. Dette muliggjør sikre og diskre internasjonale betalinger som skjer omtrent øyeblikkelig.

Bancontact

Bancontact bruker de samme sikkerhetsprotokollene som en betaling via nettbank. Du trenger ikke installere noe programvare - du har en nett bankkonto. Du kan bruke denne lette og enkle betalingsmetoden.


Produktvelger