Kick de Heer

Wakeboard

Nationality
Dutch
Place of birth
Blitterswijk
Date of birth
03/10/2005
2016 National Championships
3rd place
2016 Low Lands
5th place
2017 Eat Play Love
4th place
2018 Eat Play Love
3rd place
2021 Eat Play Love
1st place
instagram twitter youtube

Biografi

Selv om Kick fortsatt er tenåring, har han allerede fått enorm erfaring. Heldigvis eier Kicks foreldre en wakeboardskole, og det var her, da han var fire år gammel, at han først tok til vannet. Nå, med sin far som trener, gjør Kick bølger (bokstavelig talt) i internasjonale konkurranser.

I begynnelsen var Kick ganske enkelt wakeboard for moro skyld, og han trodde aldri at hans naturlige talent ville føre til en profesjonell karriere. Det var fram til 2020, da han endret tankegang og begynte å presse grensene for vannet. Ved å aktivt forbedre sine ferdigheter, vant Kick den internasjonale konkurransen, Eat Play Love, for første gang.

Kicks hovedmål er å prestere i verdensmesterskapet i wakeboard, men han vil bo og trene i USA med noen av verdens beste wakeboardere først. Han vet at den eneste måten å slå de beste på er å lære av de beste, og det er akkurat det han har tenkt å gjøre.

Kick er talentfull og målbevisst, vil fortsette å opptre i europeiske og nasjonale konkurranser, og presser stadig nærmere drømmen om verdensmesterskapet.

Sprudlende av naturlige talenter, ser Kick like behagelig ut for wakeboard som de fleste gjør på tørt land - ingen liten prestasjon med tanke på hans alder.

"Nyt det du gjør, og du vil alltid få det beste ut av det"

Produktvelger