Karlien Sleper

Monobob

Nationality
Dutch
Place of birth
Vaassen
Date of birth
11th January 1993
2019 La Plagne
1st place
2020 Park City
1st place
2020 La Plagne
2nd place
2021 Europe Cup Innsbruck
3rd place
2021 Europe Cup Königssee
8th place
2022 Beijing Winter Olympics
13-02-2022
instagram twitter youtube

Biografi

Fra og med 2013 hadde tjue år gamle Karlien bare en svak idé om hva han kan forvente av det nederlandske utviklingslaget. Etter å ha fullført sin første trening og noen fysiske tester, hadde landstreneren sett nok - hun var klar til å begynne å jobbe som bobsleeutøver.

Karlien trente i tre måneder og forbedret stadig sine ferdigheter, men hennes bobsleireise begynte først da hun ble invitert til en 10 ukers treningsleir i Winterberg, Tyskland. Det var her hun praktiserte som bremse ansvarlig i to-personers bobsleigh. Men Karlien følte seg aldri helt i stil med sporten. Det var frem til hun ble Hollands første idrettsutøver noensinne i denne idretten.

Monobob krever enestående disiplin og besluttsomhet, spesielt når du konkurrerer mot internasjonale motstandere. Siden det er relativt ukjent i Holland, er ressurser til monobob begrenset, men det har ikke forhindret Karlien i å forberede seg for å delta i vinter -OL 2022 i Beijing, Kina.

Etter å ha etablert navnet sitt, til tross for sin relativt korte karriere, kjemper Karlien for tiden om sin plass i OL. Etter åtte år med blod, svette og tårer, vil hun vise verden hva hun er i stand til, og belønne seg selv med en billett til Beijing i prosessen.

Uttrykket "kom deg ut av komfortsonen" passer perfekt til Karlien, ikke minst av at monobob er relativt ukjent i hjemlandet, Nederland.

"Kom deg ut av komfortsonen"

Produktvelger