Bailey Groenendaal

Cyclocross

Kansallisuus
Nederlandsk
Fødested
Schijndel
Fødselsdato
12. september 2003
Nederlandsk mesterskap 2018
3.
Zilvermeercross 2019
3.
Alankomaiden mestaruuskisat 2019
3.
Stockholm cyclocross 2020
1.
VM, EM og verdensmesterskap
Deltakelse
Nederlandsk mesterskap 2018
11.
instagram twitter youtube

Biografi

Fra det øyeblikket Bailey kunne sykle, elsket han hvert sekund. Enten det var å rive gjennom gjørmen som barn, eller trene med sykkelforeningen i Schijndel. I en alder av tolv år var det ingen tvil om at dette var det han ville gjøre. Spenningen ved å bane ut sin egen vei var for givende til å gi opp.

Denne besluttsomheten og smaken for gjørme var den perfekte kombinasjonen, ettersom Bailey tok hjem tredjeplassen ved det nederlandske nasjonale sykkelkross mesterskapet-alt i det første året han konkurrerte. Siden den gang har fokuset skiftet helt til cyclocross, for å se hvor langt han kan presse seg selv.

Bailey har nå vært en aktiv cyclocross rytter i over seks år, med massevis av erfaring på den internasjonale scenen under beltet. Ikke bare er han drevet til å oppnå det beste resultatet, men han er villig til å ofre mye for å nå sine mål. Og hva er det målet egentlig? Å bli verdensmester, selvfølgelig!

Med sine tekniske håndteringsferdigheter, utholdenhet og kraft, er det ingen tvil om at Bailey har egenskapene til å fortsette å vokse som syklocross rytter. En ting er sikkert; han er ikke i nærheten av sin grense!

"Aldri gi opp, og press det til det ytterste".

Produktvelger