For you. for life.

Vi er stolte av å introdusere våre sponsede idrettsutøvere

Hos Cibdol har vårt mål alltid vært å betjene kunder på høyeste nivå gjennom produktene våre, i innholdet vi publiserer og selskapets verdier. Naturligvis er sport og trening uløselig knyttet til dette målet, siden de ikke bare bidrar til å bringe mennesker sammen, men oppmuntrer til mental og fysisk velvære. 

Det er derfor Cibdol stolt støtter idrettsutøvere fra alle disipliner, ettersom deres lidenskap og engasjement inspirerer oss til å få mest mulig ut av hver dag.

Ved siden av vår støtte til profesjonelle idrettsutøvere, oppfordrer Cibdol andre til å holde seg aktive ved å sponse sportsbegivenheter, klubber og treningssentre. Med utfordringene i en moderne livsstil, er det viktigere enn noen gang at vi gjør det vi kan for å fremme mental og fysisk helse. Dessuten bidrar trening til et energisk og sunt samfunn ved å forebygge tilstander som hjerte- og karsykdommer, overvekt, osteoporose og slag.


Ved å utdanne og oppmuntre folk til å holde seg aktive, kan vi bidra til å redusere risikoen for ikke-smittsomme sykdommer, slik at alle kan leve livet fullt ut.

Bli kjent med alle utøverne våre, inkludert deres siste prestasjoner, stolteste øyeblikk og mer.

Produktvelger