Anmelder: Levent Mendirme

Levent Mendirme

Levent Mendirme, BPharm, har alltid vært lidenskapelig opptatt av bruken av supplerende intervensjoner for lengre helse og sunnere liv. Siden han ble uteksaminert med en bachelor i farmasi fra Gazi University School of Pharmaceutics, har han jobbet på tvers av flere farmasøytiske industrisektorer.

Med over 28 års erfaring har Levent lansert hundrevis av helseprodukter for forbrukere, og låner ut sin omfattende kunnskap til sektorer som B2B-forretningsutvikling, medico-markedsføringsstrategier og markedstilgang for farmasøytikk. Som en fremste ekspert på liposomer og liposomal aktivitet, gjør hans lidenskap for kosttilskudd ham til et svært troverdig tillegg til vårt vurderingsteam.

Ved siden av sin stilling som E-Conn Healthcare Consulting-grunnlegger og COO, og hans rolle i det vitenskapelige rådgivende styret ved CureSupport Group, vil Levent gi oss verdifull innsikt, og sikre at Cibdol-innhold fortsetter å møte eksepsjonelt høye standarder. Levent publiserer også sine egne verk, inkludert pedagogiske videoer og presentasjoner, på www.e-conn.org.

Enten det er jakten på banebrytende liposomale formler eller hans enestående erfaring med farmasøytiske produkter og tjenester, bruker Levent sin kunnskap til å forbedre folks fysiske og mentale velvære. Søk «liposomal_academy» på YouTube, eller finn ham ved å bruke lenkene nedenfor.


Produktvelger